Kategorisert | Film

Evil Dead(2013)

Sam Raimis «Evil Dead»- trilogi har en gedigen fanskare, og rollen som den optimale anti-helten Ashley J. Williams aka «Ash»,gjorde skuespilleren Bruce Campbell til et kultikon. Mange  begynte knurre da ideen om en remake av originalen ble kunngjort.

Med en ny regissør bak rattet og uten alles elskede Ash, lovet det hele dårlig for blodfansen. Som produsenter av filmen, forsikret Raimi og Campbell tvilerne om at dette kom til å bli av ypperste kvalitet.  Visst den ikke falt i smak, var det bare å sette på originalen.

Regissør Fede Alvarez har tatt stort sett bruk av praktiske effekter, som er fryd for øyene til de som setter pris på stor kvote av blodig gørr i skrekkfilmer. Det kommer diverse referanser til Raimis klassiker, samtidig som filmen klarer å fremstå som noe eget.

Alvarez har sagt at en oppfølger til filmen er underveis. Visst man skal tro ryktene, som har blitt både bekreftet og avkreftet, så kommer det en oppfølger til originaltrilogiens siste kapittel, «Army of Darkness», med Raimi som regissør og Campbell som en middelaldrene Ash. Deretter skal det komme et bindeledd mellom de to seriene.

Kilder:IMDB,Wikipedia

 Her kan du reservere og låne filmen!

33-evil-dead-redband-trailer-2

 

 

 

 

Tagget med: , ,

This post was written by:

- who has written 16 posts on MusikBloggNo.


Contact the author

Legg igjen en kommentar på artikkelen

Heng på

@musikkfilmbibl