Kategorisert | Musikk

Noah og valen byr på mer

Noah and the Whale: Peaceful, The World Lays Me Down.

Sveipet man innom NRK P3 en gang i løpet av sensommeren eller høsten i 2008, unngikk man neppe ukulele- og plystrelandeplagen «5 Years Time» fra de britiske folkpoperne Noah and the Whale.

Denne i utgangspunktet fortreffelig rumpesvingeren – som, så vidt jeg kan begripe, bør være én av grunnene til eventyrlige utlånstall på Musikk- og filmbibliotekets ukuleler, er jeg nå, helt personlig, dessverre i ferd med å ha hørt fullstendig ihjel.

Lykken er da at resten av albumet, Peaceful, The World Lays Me Down, (som selvsagt finnes i Musikk- og filmbibliotekets utmerkede samling) byr på en rekke både livsbejaende, småvemodige og rett og slett supre folkpoplåter fra Charlie Fink. Åpningssporet «2 Atoms In A Molecule», med sitt halvt heseblesende fingerspill, setter standard for en ganske jevnt finfin samling av elleve melodier, som passer like godt på bilstereoen, på vorspielt, i strandkanten eller som oppvaskakkompagnement.

Løp og lån – og ta med deg en ukulele i samme slengen, om du skulle slumpe til å være så heldig at en av dem er inne akkurat nå.

This post was written by:

- who has written 17 posts on MusikBloggNo.


Contact the author

Legg igjen en kommentar på artikkelen

Heng på

@musikkfilmbibl