Kategorisert | Film

Somewhere

«Somewhere» av Sofia Coppola. Skuespilleren Johnny Marco’s selvoppatte luksusliv blir skildret mens han beveger seg fra scene til scene i kjedsommelige gjentagelser av glupsk konsumering. Ut av intet kommer hans datter Cloe på 11år som en solstråle og skal bo hos ham en stund, fordi moren trenger en psykologisk pause fra verden,  til hun reiser igjen på sommeleir  mot slutten av filmen.

Filmen tar plutselig en annen vending med Cloe’s inntog i Johnny’s liv. Vi får se mange av de samme tidligere gjentatte scenene fra filmen, men denne gang med Cloe’s nærvær og pappa Johnny oppdager nye sider ved seg selv og det livet har å by på sammen med henne. Dette setter i gang noe som skal få ham til å revurdere hele sitt liv.

Sofia Coppola er kjent både som filmregissør, skuespiller og manusforfatter. Hun var også medvirkende som statist og skuespiller  i farens; Francis Ford Coppolas verdenskjente klassikere «Gudfaren 1-3».

Trailer:

 

 

 

 

Tagget med:

This post was written by:

- who has written 23 posts on MusikBloggNo.

Jeg, Anne Klovning, har vært så heldig å få være praktikant her på Musikk- og filmbiblioteket som bibliotekstudent nå i mai. Jeg har bakgrunn som performance- og videokunstner og hatt egen virksomhet her i området siden 2001, har hatt atelier blant annet ved gamle Sykkelfabrikken i Sandnes og ved Tou Scene. De siste årene har jeg hatt kunstprosjekter på Kinokino og jobbet som kinomaskinist. For å se noen av mine arbeider og utstillinger som performance- og videokunstner frem til år 2006 er du velkommen til å besøke min hjemmeside på www.anneklovning.no Jeg har også alltid hatt en stor filminteresse og bruker mye tid på å se film.

Contact the author

Legg igjen en kommentar på artikkelen

Heng på

@musikkfilmbibl