Kategorisert | Film

Tyrannosaur (2011)

Skuespiller Paddy Considines langfilmdebut som regissør maler ikke et vakkert virkelighetsbildet.

Joseph (Peter Mullan) prøver å bedøve sine indre smerter med alkohol. Etter et aggresivt utbrudd, søker han tilflukt i butikken der Hannah (Olivia Coleman) jobber. Mild av natur, prøver hun å støtte den plagede mannen. Men er det bare Joseph som trenger hjelp?

«Tyrannosaur» er en rå og brutal film, som man bør være i rett sinnstemning for å se. Den kan muligens virke litt famlende i starten, men tar seg opp relativt raskt. Det går for det meste rett fram, uten så mange distraksjoner fra hovedhistorien.

Skuespillenes opptredener virker svært ekte. Filmen viser hvordan to rake motsetninger kan danne et dypt vennskap. Hovedrollekarakterene takler sine ulykkelige liv forskjellig. Joseph reagerer med sinne og impulsivitet . Hannah gjemmer seg bak en fasade. Hun hengir seg til religion , av samme grunnlag som han tar i bruk rus. Begge er ute etter en løsning.

«Tyrannosaur» er en forlenget versjon av regissør/manusforfatter Paddy Considines kortfilm «Dog Altogether». Kort sagt, så er dette noe for de som liker britiske filmer av den dystre sorten.

Filmen kan reserveres her

This post was written by:

- who has written 16 posts on MusikBloggNo.


Contact the author

Legg igjen en kommentar på artikkelen

Heng på

@musikkfilmbibl